HERKES GİDER MERSİN’E, BİZ GİDERİZ TERSİNE

HERKES GİDER MERSİN’E, BİZ GİDERİZ TERSİNE

Hatay’ın Antakya ilçesinde şehir içinde petrol istasyonları mantar gibi çoğalmaya başladı. Halk ise kalabalık nüfusun yaşadığı şehir merkezlerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin izniyle kurulan istasyonlara tepkili. 

Antakya’nın en kalabalık mahallelerinden olan Esentepe Mahallesi’ne kurulan petrol istasyonlarının birer canlı bomba olduğunu belirten vatandaşlar, yanlış kararlarla vatandaşların canlarının tehlikeye atıldığını belirttiler. 

“HERKES GİDER MERSİN’E, BİZ GİDERİZ TERSİNE

Tüm dünyada ve Türkiye’nin diğer kentlerinde petrol istasyonları şehir merkezlerinden uzaklaştırılırken, Hatay’da ise bu uygulamanın tam tersinin yapıldığını belirten vatandaşlar, gazetemize yaptıkları açıklamada, Bu uygulama ile Hatay Büyükşehir Belediyesi adeta şehir merkezine canlı bombayı kendi eliyle yerleştiriyor. Tüm dünyada şehir merkezlerinin dışına taşınan akaryakıt istasyonları Hatay’da burnumuzun dibine kuruluyor. Herkes Mersin’e giderken, bizimkiler tersine gidiyor. Herkes yeşil alan olsun isterken bu alanlar birilerine tahsis ediliyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetimi, insanların canını hiçemi sayıyor acaba? Bu uygulama yetmezmiş gibi benzin istasyonlarının yönlendirme tabelaları trafik ışıklarına yerleştiriliyor. Bunun için kimden izin alındı bilemiyoruz ancak her 100 metreye bir yön tabelası koyup görüntü kirliliği yaratmışlar. Sorumsuz uygulamaları yüzünden HBB yönetimini kınıyoruz. Halkçı belediye olduğunu iddia edenler halkın sağlığını bu kadar görmezden gelebiliyorlar. Biz bu uygulamaların derhal sona erdirilmesini istiyoruz. HBB yönetimi rantçı anlayışa ve görüntü kirliliğine son vermediği taktirde vatandaşın da tutumu farklı olacaktır” ifadelerini kullandılar. 

Vatandaşlar, bu uygulamaların sorumlularının bir an önce hesap vermesini ve görüntü kirliliği yaratan tabela uygulamasının kaldırılmasını istiyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.