HESOB BAŞKANI YILMAZ, DEPREM SONRASI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

HESOB BAŞKANI YILMAZ, DEPREM SONRASI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, İskenderun’un Esnaf Odası Başkanları ile bir araya gelerek, deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, ilçede faaliyet gösteren esnafların durumu, yaşanan zorluklar ve bu zorlukların aşılması için atılması gereken adımlar ele alındı.

HESOB Başkanı Yılmaz, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Memleketimizin eskisinden daha güzel bir hal alabilmesi adına esnaflarımızın kalkınması için her zaman yanlarında olacağız. Bu zor günlerde esnafımızın ayakta kalması, ekonomik ve sosyal hayatın normale dönmesi için birinci önceliğimizdir,” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Uğur Fırat, Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin, Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Değirmenci, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Lokantacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ve Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert, deprem sonrasında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdiler ve esnafların yaşadığı sorunlar üzerine çözüm önerilerini paylaştılar.Toplantı sonrasında Başkan Yılmaz, İskenderun’daki esnaf odalarının temsilcilerine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederek, “Bu zor süreçte gösterilen dayanışma ve iş birliği, İskenderun ve Hatay’ın yeniden inşası için büyük önem taşıyor. Esnaflarımızın her zaman yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz,” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.