Meşale Gazetesi

HESOB’DA ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINA NEŞTER VURULDU

HESOB’DA ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINA NEŞTER VURULDU

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, artan akaryakıt maliyetlerinden dolayı zor durumda olan şoför esnafının sorunlarını konuşmak üzere olağanüstü toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıya TESK Yönetim Kurulu Üyesi HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB başkanvekili ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Samandağ şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Mustafa Terzi, Altınözü şoförler odası başkanı Nasrettin Ramazanoğlu, Kırıkhan şoförler odası başkanı Abidin Erol, Serinyol odası başkanı Ferit Gürel, Reyhanlı odası başkanı Ali Bayır, Defne şoförler odası başkanı Ali Sabri Oduncu, Yayladağı Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Abdullah Deliveli, HESOB hukukçusu Av. Murat Hayzaran ve taşıma kooperatifleri başkanları katıldı.

Şoförler ve Otomobilcileri odası ve taşıma kooperatifleri başkanı ile gerçekleşen toplantıda akaryakıta üst üste gelen zamlar nedeniyle hükümet yetkilileri ve HBB yetkilileri ile talepler hakkında istişarelerde bulunuldu. Hükümet yetkilileri, HBB temsilcileri ve TESK, esnafın taleplerinin sıkı şekilde takip edilmesi ve konuyla ilgili üst düzey girişimlerde bulunulması kararlaştırıldı. Toplantıda ayrıca sorunların tespiti ve esnafların taleplerinin dinlenilmesi için bir komisyon kurulması da kararlaştırıldı.

TEKSÖZ: ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, toplantıyla ilgili kamuoyuna yaptığı açıklamada; “Şoförler ve Otomobilciler odası ve taşıma kooperatifleri başkanımız ile birlikte HESOB binamızda bir toplantı gerçekleştirdik. Son zamanlarda akaryakıta üst üste gelen zamlar nedeniyle Hükümet yetkilileri ve HBB den talepler hakkında istişarelerde bulunduk. Yakın bir tarihte Hükümet yetkilileri ilgili bakanlık üst kuruluşlarımız TESK ve Federasyonumuzdan ve HBB den esnafımızın taleplerini sıkı bir şekilde elbirliği içerisinde takip etmek üzere çalışmalara hız verileceği ve ziyaretlerin sıklaştırılarak devam edeceği ve bir komisyon kurularak takiplerin yapılmasına karar verilmiştir. 24 saat esnafımızın emrindeyiz” dedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.