HESOB’DAN, ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI SARI’YA ZİYARET

HESOB’DAN, ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI SARI’YA ZİYARET

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar  Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti.  Ziyarette,  Enek Karma Organize Sanayi Sitesi ve Altınözü esnaf ve sanatkarların genel konuları istişare edildi.  Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin omurgasını oluşturan kesimlerden bir olan esnafın sıkıntılarını yakından bildiğini ve bu sıkıntıları çözmenin kendilerinin asli görevi olduğunu kaydetti.

ESNAF VE SANATKARLARIN GENEL KONULARI ELE ALINDI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz de ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Altınözü Belediye Başkanımız Rıfat Sarı kardeşimizi Mobilyacılar Odası Başkanımız Mehmet Ali Yapar kardeşimle birlikte ziyaret ederek, Enek Karma Organize Sanayi Sitesi ve Altınözü esnaf ve sanatkarlarımızın genel konularını istişare ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı Altınözü Belediye Başkanımız Rıfat Sarı’ya teşekkür ediyorum. Ziyaretin sonunda Başkan Rıfat Sarı Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.