Meşale Gazetesi

HIZLI TREN MEDENİYETLER ŞEHRİ İLE BULUŞMALI

HIZLI TREN MEDENİYETLER ŞEHRİ İLE BULUŞMALI

ATSO Başkanı Çinçin, hızlı tren konusunda tüm seçilmişleri, atamışları ve sivil toplum kuruluşlarını bu konuya duyarlı olmaya davet etti.

ATSO Başkanı Çinçin, hızlı tren konusunda Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları TCDD Taşımacılık, Hatay Valiliği ve TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yazılar yazarak destek beklediklerini söyledi. Hızlı tren fikri iş dünyası olarak bizleri fazlasıyla heyecanlandırmıştır diyen ATSO Başkanı Çinçin, yaptığı açıklamada “Gelişmiş̧ Ülkelerde ekonomik ve güvenilir olması nedeniyle en çok tercih edilen ulaşım aracı Demiryolu taşımacılığıdır.

 Ülkemizde Demiryolu yatırımları hızla yapılmakta sosyal, kültürel ve ekonomik olarak şehirlerimizi birbirine bağlamaktadır. Bu kapsamda yapımı devam eden Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı bunlardan biridir. Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lutfi Kaşıkçı, 15.09.2020 tarihinde katıldığı yerel bir televizyon programında “Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı’nın İslâhiye İlçesinden Hassa ve Kırıkhan İlçelerini bağlayarak Antakya ilçemize ulaşması konusundaki fikrini Hatay Kamuoyu ile paylaşmıştır. Bu fikir iş Dünyası olarak bizleri fazlasıyla heyecanlandırmıştır. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar İlimizin Ekonomik ve Sosyal alanda pozitif yönde katkı sağlayacak tüm çalışmalara destek verdik vermeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda konu ile ilgili yazılarımızı Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları TCDD Taşımacılık, T.C Hatay Valiliği TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yazarak destekliyoruz. Tüm seçilmişleri, atanmışları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını bu konuya duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.