HİZMET ANLAYIŞI SİYASETTEN ÖNCE GELİR

BAŞKAN YILMAZ: hizmette sınır tanımayacağız

HİZMET ANLAYIŞI SİYASETTEN ÖNCE GELİR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “İhtiyaca göre hizmet yapacağız. Belediye olarak hizmette sınır tanımayacağız ancak tasarruftan da taviz vermeyeceğiz” dedi ve ekledi..
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, göz boyamak veya birilerine şirin gözükmek için değil, ihtiyaca göre hizmet yaptıklarını söyledi.
Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, Antakya’nın 95 mahallesinin olduğunu ve en ücra köşesine varıncaya kadar hizmet götüreceklerini ifade etti.
Mahallelerin temel ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, hizmette sınır tanımayacaklarını, vatandaşların acil ihtiyaçlarına göre proje üretip, hizmet yaptıklarını dile getirdi.


Asfalt hamlesinden, Temizlik kampanyasına, restorasyondan, eğitim, kültür, sanat ve sportif faaliyetlere her zaman vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, “Amacımız vatandaşımıza dokunmak. Biz Antakyalıyız, bu şehirde yaşayacağız. Bu kenti hep birlikte el birliği ile daha yaşanılır bir kent haline getirmek mecburiyetindeyiz. Göz boyamak için ya da birilerine şirin gözükmek için hizmet yapmayacağız. İhtiyaca göre hizmet yapacağız. Belediye olarak hizmette sınır tanımayacağız ancak tasarruftan da taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.
Mahallelere Asfalt ve Parke İhtiyaca Göre Devam Edecek
Başkan Yılmaz, 42 kilometrelik asfaltlamadan sonra yine gelen talepler doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, “Parke ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla mahallelerimiz güzel bir görünüme sahip olacak. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlere sahip çıkması gerekiyor. İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah’ın izniyle Antakya’yı yaşanılır bir şehir haline getireceğiz. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer. Burası makam yeri değil hizmet yeridir. Mahallelerinizde gözle görünür değişimler başladı. Bu zaten bir başlangıçtır. Hizmetler devam edecek inşallah. Vatandaşlarımızın refah içerisinde olmasını canı gönülden istiyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.