HİZMETTE DEĞİL, KONSERDE YARIŞTILAR

HİZMETTE DEĞİL, KONSERDE YARIŞTILAR

İskenderun ve Arsuz ilçelerinin yolları delik deşik, her tarafı çöp ve toz içindeyken bu tür asli hizmetlerden sorumlu belediyeler hizmette değil, bütçeyi israfa harcamakta yarıştı. Haftasonunda Arsuz’da ve İskenderun’da konserlere yüzbinlerce TL para harcanırken, hizmete cimri olan belediye başkanlarının söz konusu israfa gelince ne kadar cömert olduklarını tüm Hatay gördü.

İLÇELERE HİZMET YOK MU?

İskenderunlu ve Arsuzlu vatandaşlar yetkili belediyelerden hizmet beklerken hizmeti Hatay’a adım dahi atmayan sanatçılara yapan belediyeler halkın hizmetinde kullanılması gereken bütçeyi boşa harcamakta brbirleriyle yarışıyor. İlçeler çöp içinde iken, yollar delik deşik iken ilçelerde art arda düzenlenen konserler belediye bütçelerine kocaman delikler açıyor. İlçeler hizmet beklerken yetkililerin düzenledikleri konserlere ise vatandaşlar yoğun tepki gösterdiler.

VATANDAŞLAR HESAP İSTİYOR

Belediyelerin danışma büroları hizmet istekleri ile dolup taşıyorken, yollar çukur, yerler çöp içinde iken art arda düzenlenen konserler ile bütçeyi hizmet yerine sanatsal etkinliklere harcayan Arsuz ve İskenderun Belediyelerinden hesap isteyen vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda; “Biz hizmet beklerken başkanlar kafayı konserlerle bozmuş. Elbette sanatsal etkinlikler yapılmalı. Ancak önce hizmetlerin tamamlanması gerek. Çukurlu yollardan çöplerin içinden geçerek mi konserlere gidelim. Lütfen başkanlar çağrımızı duysun ve ilçelerine hizmet yapsınlar” ifadelerini kullandılar. hHaber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.