HÜKÜMLÜLER TOPLUMA KAZANDIRILMALI

HÜKÜMLÜLER TOPLUMA KAZANDIRILMALI

Mullaoğlu, Ceza Ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanunda Değişiklik Yapılmasıyla İlgili Kanun Teklifi Verdi

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanun’da değişiklik yapılması ile ilgili Kanun Teklifi verdi.

Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, hükümlülerin topluma kazandırılması, ekonomiye yük olmak yerine destek olmaları ve aynı zamanda deprem bölgelerindeki iş gücü açığının giderilmesi amacıyla hükümlülerin istemeleri halinde denetimli serbestlik sürelerini deprem bölgelerinde ücret karşılığında çalışarak geçirebilmeleri amacıyla TBMM Başkanlığı’na Kanun Teklifi verdi.

Açık ve kapalı cezaevlerindeki hükümlü sayılarının cezaevleri kapasitelerinin çok üzerinde olduğunu belirten Mullaoğlu, verdiği Kanun Teklifi ile açık cezaevlerindeki hükümlülerin denetimli serbestlik sürelerinin üç yıldan bir yıla düşürüldüğünü ve bu sürenin tekrar üç yıla çıkarılmasını istedi.

Servet Mullaoğlu, cezaevlerinde yaşanan yoğunluğun önlenmesi, deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan iş gücü açığının giderilmesi ve hükümlülerin topluma kazandırılmasını sağlayacak olan bu Kanun Teklifinin yasalaşmasını beklediğini ifade etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.