HURİ: REKTÖR ADAYLIĞIMDA DESTEKÇİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM

HURİ: REKTÖR ADAYLIĞIMDA DESTEKÇİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM

Hatay’ın önemli beyinlerinden Hacettepe Üniversitesi’nde görev alan Prof. Dr. Emre Huri, rektör adaylığı süreciyle ilgili kamuoyuna açıklama yaptı.

Rektör adaylığının, kurumu daha ileriye götürmeyi amaçladığını, hiç kimseyi kırmadan sürdürdüğü rektör adaylığı sürecinin sonunda mevcut rektör Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ın yeniden rektör seçildiğini hatırlatan Huri, görevine kaldığı yerden daha güçlü şekilde devam edeceğini belirtti. Güran’a başarı dileklerini de ileten Huri açıklamasında; “Değerli Dostlar, Bir konuda sizleri bilgilendirmek istiyorum. Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Hacettepe Üniversitesi Rektör Adaylığı için başvuru ilanı YÖK tarafından duyuruldu. Bu süreçte ben de Hacettepe Üniversitesi Rektör Adayı olarak başvurumu yaptım. Bildiğim kadarıyla 23 aday başvurusunu yaptı. Bu başvuru sürecini tamamen sevgi ve saygı ortamında, süreci kişiselleştirmeden yürütmeye gayret ettim. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.