HÜSEYİN YAYMAN’DAN BAYRAM MESAİSİ

HÜSEYİN YAYMAN’DAN BAYRAM MESAİSİ

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman bu Kurban bayramında Hatay’ın her yerini adım adım gezerek hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Milletvekili Yayman, Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramını da Hatay’da geçirmek üzere Hatay’a geldi. Geldiği andan itibaren yoğun mesai harcayarak Hatay’ı karış karış dolaşan Milletvekili Yayman; esnaflardan vatandaşlara, kolluk kuvvetlerinden kanaat önderlerine, iş adamlarından şehit ve gazi ailelerine, ilçelere kadar birçok ziyaret gerçekleştirdi.

HATAY’LILARIN BAYRAMINI KUTLADI

Bayram sabahından itibaren ziyaretlerine başlayan Yayman, bayram süresince sürdürdüğü ziyaretlerinde Hataylı hemşehrileriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Bayramın ilk gününde Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak hemşerileri ile bir araya geldi. Ardından Hatay Valiliğinin bayramlaşma programına katılan Milletvekili Yayman, daha sonra AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı.Kumlu, Reyhanlı, Samandağ ve Altınözü ilçelerinde bayramlaşma programına katılan Yayman, ziyaretleri sırasında sorun ve talepleri de yerinde dinledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.