HÜSEYİN YAYMAN’DAN, LÜTFÜ SAVAŞ’A HODRİ MEYDAN

HÜSEYİN YAYMAN’DAN, LÜTFÜ SAVAŞ’A HODRİ MEYDAN

Hatay.Com internet sitesinde yayınlanan, sunuculuğunu Ahmet Yetişen ve Necdet Sahil’in yaptığı +Gündem programına katılan AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, HBB Başkanı Lütfü Savaş’a açık çağrı yaparak, HODRİ MEYDAN diyerek programa beraber katılma çağrısı yaptı.

MİLLETVEKİLLİĞİNDEN İSTİFA EDERİM

Ahmet Yetişen ve Necdet Sahilin sorduğu sorulara cevaplar veren Yayman, Büyükşehir konusunda ise yeter artık diyerek, Lütfü Savaş’ın hizmet yapmadığını belirterek, Lütfü Savaş’ı beraber programa katılmaya davet etti. Lütfü Savaş yapmak istediği hizmetlerden hangisinin AK parti hükümeti veya milletvekilleri tarafından engellendiğini ispat etsin ben milletvekilliğinden istifa edeceğim dedi.Hatay Büyükşehir belediyesi ne yapmış, Hassa’ya ne yapmış Kırıkhan’a ne yapmış, büyük bir oy aldığı Samandağ’a ne yapmış, köylerde yol yok, su yok, alt yapı yok, varsa yoksa Expo yeter artık diyerek, Expo için harcanan bütçeye tepki gösterdi.

ERKEN SEÇİM YOK

Erken seçim ile sorulan bir soru üzerine, erken seçim olmayacağını belirten Yayman, seçim 2023 yılında ve zamanında yapılacak dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.