İBADETHANE TEMİZLİĞİ DENETİMLERİ VE ESNAF ZİYARETİ

İBADETHANE TEMİZLİĞİ DENETİMLERİ VE ESNAF ZİYARETİ

Antakya Belediye Başkan Vekili Murat Genco, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Gönül Belediyeciliği hizmetleri kapsamında yürütülen İbadethane Temizliği çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Heyet, Ulu Cami, Habib-i Neccar Cami, Ertuğrul Affan Cami ve Ortodoks Kilisesi’nde gerçekleştirilen İbadethane Temizliği çalışmalarını yerinde inceleyerek kutsal mekânların her zaman temiz kalması ve Koronavirüsün yayılımını önlemek için çalışmaların özenle sürdürüldüğünü belirttiler.

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Şefik Fatihoğlu, Habib-i Neccar Cami İmamı Fethullah Uğraş, Ulu Cami İmamı Ali Binici, Ertuğrul Affan Cami İmamı Mehmet Özel ve Antakya Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Dimitri Doğum ibadethane hizmetlerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a, Belediye bürokratlarına, daire müdürlerine ve emeği geçen tüm belediye personellerine teşekkürlerini ilettiler. 

Saray (Hürriyet) Caddesi Esnafına Ziyaret

Antakya Belediye Başkan Vekili Murat Genco, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, İbadethane Temizliği denetimlerinin ardından Saray ( Hürriyet) Caddesi’nde bulunan iş yerlerini ziyaret etti. Heyet, esnafla sohbet ederek hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.