Meşale Gazetesi

İbrahim Güler: Hatay’da değişim artık kaçınılmaz MUTLU HATAY VE TEMİZ HATAY VAAT EDİYORUZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler katıldığı Demokrasi Bulvarı seçim özel programında; Halkın teveccühü ve anketler Hatay’da bir değişimin artık kaçınılmaz olduğunu gösteriyor.

İbrahim Güler: Hatay’da değişim artık kaçınılmaz MUTLU HATAY VE TEMİZ HATAY VAAT  EDİYORUZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler katıldığı Demokrasi Bulvarı seçim özel programında; Halkın teveccühü ve anketler Hatay’da bir değişimin artık kaçınılmaz olduğunu gösteriyor. Biz Hatay’lılara mutlu Hatay ve temiz bir Hatay vaat ediyoruz’ ifadesinde bulundu.

Ulaşımdan yeşil alana, turizmden kültür sanata projelerini ve düşüncelerini anlatan İbrahim Güler, “4 aydan fazladır gündür sahalardayız Hatay halkı bizlere yoğun teveccüh gösterdi. Yoğun ilgi ve alakalarına teşekkürlerimi iletiyorum. Öncelikle tüm milletimin 31 Mart’ta demokratik haklarını kullanmak üzere yerel yönetim kadrolarının seçileceği sandığa gitmelerini rica ediyorum dedi.

Güler ‘’Seçimler demokrasinin en önemli unsurudur. Çok katılımlı seçimlerde doğruyu yakalamak her zaman daha kolaydır. Çalışmalarımızda siyaset ’de rakip olmamız onların hasmımız olduğunu göstermez şeklinde hareket ettik.Toplam 7 parti ile girdiğimiz seçim kampanyasında siyasi ahlak çerçevesinde bir seçim çalışması tamamladık. İnşallah bu seçimde sandığa olumlu bir şekilde yansıyacaktır’’ sözlerine dikkat çekti.

HATAY’DA DEĞİŞİM ARTIK KAÇINILMAZ

Kamuoyu araştırmaları ve sahada gördüğüm Hatay’lıların bir değişim istediği açık ve net görülüyor. Süleyman Demirel’in güzel bir sözü var diyen Güler ‘’Seçimlerde 24 saat uzun bir süre” düşüncesi ile hareket ediyorum.

Anket odaklı ya da saha odaklı olmadan seçim yasaklarının başladığı son ana kadar vazifemizi hakkıyla yapacağız. Cumhur İttifakı’nın tüm Hataylı hemşerilerimden oy alacağını düşünüyorum. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir. Bu manada motivasyonumuzun yükselmesi adına önemli işaretlerdir bunlar tabii.” açıklamasıyla zafere olan inancını ortaya koydu.

HATAY’LILARA MUTLU VE  TEMİZ HATAY VAADİ

 Güler, “Vazifem olan görevi hakkıyla yapma gayretindeyim zaten her işte böyle değil midir? 1 Nisan’dan itibaren Allah’ın izniyle Belediye başkanı olduğumuz da aynı sorumluluk duygusu içinde belediyecilik hizmetlerini yerine getireceğim.

HBB işini hakkı ile yapsaydı bu gün Hatay bambaşka bir noktada olurdu. Belediye Başkanının görevleri belli klasik belediyecilik dediğimiz alt yapı, içme suyu, yol gibi hizmetlerin üzerine vizyon belediyeciliği dediğimiz projelerimizi hayata geçirerek Hatay’ı hak ettiği değere kavuşturacağımıza inanıyorum.

Ben Hataylılara mutlu bir Hatay temiz bir Hatay vaat ediyorum” diyerek şehrin  sorunlarını vakıf olduklarını bir kez daha vurguladı.

EN MUTLU ŞEHİRLER SIRALAMASINDA SONLARDAYIZ

Hatay’ın en mutlu şehirler sıralamasında 77. sırada sonlarda olduğunu, Hatay halkının çok şey istemediğini belirten Güler, “Kadim medeniyetler kenti Hatay ve aziz halkı bunu haketmiyor. Millet suyu akan, yolu yürünen, sıkıntıya düşmeden huzurla çayını yudumlayabileceği bir kent istiyor” dedi.

HATAYLI LÜTFÜ SAVAŞ’IN SIZLANMALARINDAN YORULDU

Trafik düzenlemesi, yol yapımı, kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerinden bahseden Güler, “Hiçbir vatandaşımızım mağdur olmayacağı biçimde projelerimizi hayata geçirerek insanlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Hataylışikâyetlerden yoruldu sızlanmalardan mazeretlerden yoruldu. Artık hizmet istiyor.

Büyükşehir Başkan Adayı Güler, Demokrasi Bulvarı programında konuşmasını şöyle sürdürdü:   Büyükşehirde yönetim krizi var gerektiği gibi koordinasyon oluşturulamadı bu nedenle hizmetler yapılandırılamadı. Hiçbir projesi olumlu sonuç vermeyen büyükşehir başarısızlığını meclise yükleyerek 5 yılı tamamladı.

SUYA YÜZDE 25 İNDİRİM YAPACAĞIZ

Hatay’ın en büyük sorunu su oldu, bunu nasıl çözebilirsiniz sorunu yanıtlayan Güler, “Hatay genelinde % 80 oranında kayıp kaçak su var. Bu su kaçaklarını önleyeceğiz. Büyük Karaçay çayının devreye girmesi lazım. Antakya’da 64 Milyona mal olan bir şebeke çalışması yapıldı ( Defne Antakya ) ancak bağlantıları yapılmadı. Diğer örnek Aslantaş Barajı suyu iki yıl önce HBB teslim edildi. Sadece şebekeleri bağlanacak ama bağlanmıyor. Biz gelir gelmez de ilk yapacağımız işlerden biri de suya yüzde 25 indirim yapmak olacak” açıklamasında bulundu.

ALİ YOLCU: SİZİN YAPTIRMADIĞINIZ ANKETLERDE DAHİ ÖNDESİNİZ!

Sunucu Ali Yolcu’nun kendi yaptırdığınız anketleriniz dışında dahi 2 ya da 3 puan önde görünüyorsunuz bu konuda ne düşünüyorsunuz sorusuna yanıt veren Güler, “İlk başladığımda hangi duygular ile nasılsam şu anda da sakin ama sorumluluk hisleri ile aynıyım. Sabahın seherinden gecenin yarısına kadar çalışıyorum.

SAMANDAĞ MİTİNGİNDEKİ COŞKU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

‘Samandağ mitinginde gösterdikleri ilgi ve yaşattıkları coşku için Samandağ halkına teşekkürlerimi iletiyorum’ sözleri ile konuşmasına devam eden Güler, Niçin özellikle Samandağ sorusuna şöyle yanıt verdi; “Ben kutuplaşmaya çok karşıyım yıllardır süre gelen ayrışma ve partizanlık düşüncesini çok yanlış buluyorum. Artık Hatay’ı bir bütün hayal ediyorum” dedi.Ardından Hatay için hazırlanan projeleri anlatan Güler, sevdamız Hatay, ışıl ışıl bir Hatay, temiz bir Hatay, vaat ediyorum, bunun için el ver Hatay diyerek konuşmasına son verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.