İBRAHİM GÜLER’DEN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler,Antakya çarşı esnaflarına ziyarette bulundu.İbrahim Güler il yöneticileri ve teşkilat üyeleriyle beraber gerçekleştirmiş olduğu ziyarette esnafları dolaşıp sıkıntılarını ve taleplerini yerinde dinledi.

İBRAHİM GÜLER’DEN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler,Antakya çarşı esnaflarına ziyarette bulundu.İbrahim Güler il yöneticileri ve teşkilat üyeleriyle beraber gerçekleştirmiş olduğu ziyarette esnafları dolaşıp sıkıntılarını ve taleplerini yerinde dinledi. İbrahim Güler,esnafların sıkıntılarını kendi sıkıntısı bilip çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti.İbrahim Güler yapmış olduğu açıklamada ‘’AK Parti milletin teveccühü ile 17 yıldır iktidarda kaldığını söyledi. Vatandaşların bu teveccühünün kendilerine enerji ve hırs verdiğini söyleyen İbrahim Güler partimiz emir veren bir parti değil, partimiz milletinden aldığı emir ve talimatlarla memeleketi inşa edip gönülleri kazanmıştır.Bizler de AK Partinin temsilcileri olarak halkımızın bu desteğine,ilgisine layık olmaya çalışıyoruz.Hem vatandaşlarımızın sıkıntı-larını taleplerini dinliyoruz hemde vatandaşlarımızla beraber olup yakından ilgilenip çaylarını içiyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz 2023 ve 2071 vizyonlarımıza ulaşa-caktır.Önümüzde ki mart 2019 seçimlerinde 15 temmuz ruhunu yaşayarak rehavete kapılmadan gidip oyumuzu kullanıp Hatay’ımızın makus talihini değiştireceğiz. Memleketimiz olan Hatay’ı 4.5 yıl hizmetten yoksun bırakanlara en güzel cevabı mart 2019 da yapılacak olan seçimlerde sandıklarda verileceği ifadelerinde bulundu. HABER M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.