İDLİB'DEKİ GÖZLEM NOKTALARINA KOMANDO TAKVİYESİ

İDLİB'DEKİ GÖZLEM NOKTALARINA KOMANDO TAKVİYESİ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından İdlib’deki gözlem noktalarına komando takviyesi yapıldı.

Türkiye’nin farklı birliklerinden gönderilen çok sayıda komandonun bulunduğu 60 araçlık konvoy, Hatay’ın Reyhanlı ilçesine ulaştı. Zırhlı personel taşıyıcıların yer aldığı konvoy, geniş güvenlik önlemleri altında İdlib’deki gözlem noktalarına yönlendirildi. 

Askerler, konvoyun sınır mahallesinden geçişi sırasında Türk bayrağı açarak sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib’deki gözlem noktalarına sınırdaki yoğun kar yağışı altında obüs ve komando sevk etti. Türkiye’nin çeşitli birliklerinden gönderilen obüs, komando ve zırhlı personel taşıyıcılarının bulunduğu konvoy, Hatay’ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerinden geçerek Reyhanlı’ya ulaştı. ( Hilmi Tunahan Karakaya – Anadolu Ajansı )

Ayrıca konvoyda sinyal kesici askeri araçların da olduğu görüldü.Öte yandan, konvoyda 8 yaşındaki mayın arama köpeği ”Kaya” da yer aldı. (AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.