İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA VE KIYAFET YARDIMI YAPILDI

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA VE KIYAFET YARDIMI YAPILDI

Hatay Yardımlaşma Derneği tarafından Suriye’nin Afrin kenti ve Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere gıda ve kıyafet yardımında bulunuldu.

Dernek Başkanı Rahmi Vardı, yardımların birinci derece ihtiyaç sahibi ailelere yapıldığını söyledi. Afrin’deki ihtiyaç sahibi aileleri önceden tespit ettiklerini dile getiren Vardı, “Afrin’deki ailelere 500 gıda kolisi, 500 ayakkabı, 500 çocuk montu ve 20 bin çocuk devam sütü dağıtımı gerçekleştirdik. Dernek olarak kış aylarında başlattığımız sıcak çorba ve suyun yanı sıra Zeytin Dalı Harekat Bölgesi olan Afrin kentine bağlı Cindereste bulunan Dr. Şadi Yazıcı HAYAD mağazamızda ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin battaniye, gıda ve kıyafet gibi ihtiyaçlarını anında karşılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vardı, Kırıkhan ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere de yardım kolilerinin verildiğini, desteklerinin devam edeceğini kaydetti.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.