IKRA KIRTASİYE’DEN EMEKLİLERE İNDİRİM

IKRA KIRTASİYE’DEN EMEKLİLERE İNDİRİM

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal, emekli vatandaşların refahını artırmak ve toplumun emektarlarına olan değeri daha görünür kılmak amacıyla çeşitli çalışmalar yapıldığını belirtti.

SGK Hatay İl Müdürlüğü, İkra Kitap Kırtasiye ile emeklilere yönelik özel indirimler sağlayacak bir protokol imzaladı.

Hamit Bal, yaptığı açıklamada, “2024 yılı, Türkiye Yüz yılının Emektarları olan emekli vatandaşlarımızın refah ve esenliklerini desteklemek, ülkemizin kalkınmasına emekleri ile katkıda bulunmuş olan emeklilerimize verilen değeri ortaya koymak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edilmiştir,” dedi.

REKLAM ALANI

SGK Hatay İl Müdürlüğü ve İkra Kitap Kırtasiye arasında imzalanan indirim protokolü ile emeklilerin, kırtasiye ürünlerinden kitaplara kadar geniş bir yelpazede indirimli alışveriş yapma imkanı bulacağı belirtildi.

İmza töreninde konuşan Bal, mağaza sahibi Rasim Tuna Bey’e ve çalışanlarına emeklilere verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, “Mağaza sahibi Rasim Tuna Beye ve çalışanlarına emeklilerimize verdikleri destek ve bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz,” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.