İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KEMAL KARAHAN ANTAKYA İLKOKULUNUN BECERİ TASARIM ATÖLYESİNİN AÇILIŞINI YAPTI

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ  KEMAL KARAHAN ANTAKYA İLKOKULUNUN BECERİ TASARIM ATÖLYESİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Antakya İlkokulunda ‘Tasarım-Beceri Atölyeleri’ düzenlenen törenle hayata geçti. Çok amaçlı tasarım ve beceri atölyesi (Salon Sporları Atölyesi, Beceri Atölyesi ile Drama ve Zeka Oyunları Atölyesi, Robotik Kodlama Sınıfı) açılışına  Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve okul müdürleri katıldı.

Karahan açılış konuşmasında: “Bakan Ziya Selçuk’un 2023 Eğitim Vizyonunu açıklamasıyla beraber orada yerini alan Tasarım-Beceri Atölyeleri ile ilgili bizde İlimizde mümkün olduğunca tüm okullarımıza yayarak, çocukları sadece sınava değil hayat başarısına hazırlamak, sadece soru çözen değil, sorun çözen çocuk yetiştirmek ve hepsinden önemlisi sorunlu değil, sorumlu gençler yetiştirmek istiyoruz.

İlimizde öğrencilerin öğrenmesine olan etkileri araştırarak hem atölyelerin sayısını, hem de öğretmenlerimizin yetkinliğini arttırma noktasında çalışmalarımız devam etmektedir. Çocuklarımız daha neşeli bir ortamda birbirleriyle uyum içinde hayatta ihtiyaç duyacakları becerileri burada geliştiriyorlar. Antakya İlkokulumuzda olduğu gibi tüm okullarımızı atölyelerle donatarak hayata daha hazır fertler yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüyoruz ki öğretmenlerimizde istekli, çocuklarımız da severek bu atölyelerde en iyi şekilde istifade etmeye çalışıyorlar. Bu atölyelerimizin okulumuza kazandırılmasında emeği geçen yönetici, öğretmen ve velilerimizi kutluyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.