İL MÜDÜRÜ SÖNMEZ SAHAYA İNDİ

İL MÜDÜRÜ SÖNMEZ SAHAYA İNDİ

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, yapımı devam eden Altınözü Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. 

İl Müdürlüğüne atanmasının ardından makamına geçmeden sahaya inerek çalışmaları yerinde inceleyen Sönmez’e Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Akın da eşlik etti. Projenin son durumu hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Sönmez, hastanenin planlanan açılış tarihine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

SÖNMEZ: “HATAY’DA SAĞLIK YATIRIMLARI SÜRECEK”

REKLAM ALANI

İl Müdürü Sönmez, incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Yeni hastane, modern sağlık hizmetleriyle Altınözü halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir adım olacak! Yapım sürecinde halkın beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak altyapı ve donanımlarla tamamlanması hedeflenen hastane, bölgede sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak. Hatay’a yeni bir sağlık tesisi kazandırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz!” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.