Meşale Gazetesi

İL MÜFTÜSÜ BİLGİLİ’NİN BABA ACISI

İL MÜFTÜSÜ BİLGİLİ’NİN BABA ACISI

Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin hakkın rahmetine kavuşan babası Mustafa Bilgili dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.Merhum Mustafa Bilgili’nin cenazesi  Kütahya Merkez İhlas camisinde öğle namazında kılınan  cenaze namazından ardından  Gediz ilçesi Altınkent köyünde gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi.Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine katılım gösteren Protokol üyeleri, Hatay Diyanet-Sen il Başkanı Hasan Urhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Hatay Müftülüğü Personeli ve Müftülük bünyeyinde görev yapan imamlar, STK Başkanları,Akraba ve sevenleri Bilgili ailesinin acısına ortak oldular.

Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili yayınladığı mesajında :” Muhterem Babamızın vefatı sebebiyle, bizzat cenazemize katılan, telefon veya mesajla acımızı paylaşan siz değerli dost ve kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Yüce rabbimizden sizlere, aileniz ve sevdiklerinizle beraber, hayırlı bereketli uzun ömürler niyaz ediyorum.”dedi.

Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi olarak Merhum Mustafa Bilgili’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.