Meşale Gazetesi

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ COVİD-19 TOPLANTISI

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ COVİD-19 TOPLANTISI

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, İl Sağlık Müdürlüğü Davud_i Antaki toplantı salonunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Acil Sağlık Hizmetleri, Destek Hizmetleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Halk Sağlığı Hizmetleri, Suriye Görev Gücü, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri, Personel Hizmetleri Başkan ve Başkan Yardımcıları ile bir araya geldi.

Her ay düzenli olarak yapılan izleme-değerlendirme toplantısında bu ay, Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri, İkinci Basamak Sağlık Hizmetleri, Acil Sağlık Hizmetleri ve Suriye Görev Gücü ile ilgili çalışmalar hakkında brifing alan Hambolat, Covid-19 pandemisinin ilimizde ki son durumu ve bulaşıcılığı önlemeye yönelik faaliyetler hakkında bilgiler vererek, altını çizdiği hususlarda yeni eylem planlarının alınması ve işletilmesi talimatlarında bulundu. İl Sağlık Müdürü, Hatay’da yürütülen sağlık hizmetleri konusunda genel bir değerlendirmede bulunarak, yapılması düşünülen projeler ve alınması gereken ek tedbirler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Hatay’da faaliyet gösteren tüm sağlık kuruluşlarımızın ihtiyaç ve gereksinimlerini gidermek için çabalayan ve vatandaşlarımızın desteği ile beraberce yürütülen Corona tedbirlerinde rehavete kapılmadan işlerini yaptıklarını ifade ettiği, Başkan ve Yardımcılarına teşekkür ederek toplantıyı bitirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.