İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESUT ÇERKO İDARECİ VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO 2019-2020 Eğitim öğretim yılında açılan Antakya Nasreddin Hoca Anaokulu ve Antakya Ortaokulunu ziyaret edip, incelemelerde bulundu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESUT ÇERKO İDARECİ VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO 2019-2020 Eğitim öğretim yılında açılan Antakya Nasreddin Hoca Anaokulu ve Antakya Ortaokulunu ziyaret edip, incelemelerde bulundu. Öğrenci, idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Çerko, gerçekleştirdiği ziyaretin amacının, eğitimin en önemli unsuru olan öğretmen ve öğrencilerle doğrudan temas kurmak, çalışma ortamlarını yerinde görmek, öğrencilerle bir arada bulunmak ve eğitim faaliyetlerini yerinde incelemek olduğunu vurguladı. Eğitim öğretimin niteliğinin arttırılmasına yönelik öğretmenlerin görüş ve önerilerini aldı. Okulun fiziki yapısı ve eksiklikleri hakkında bilgi alan Çerko, öğrencilerin sınıfta yapılan eğitim faaliyetlerini yerinde gördü ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. İdareci ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.