İLK YARDIM ÖĞREN HAYAT KURTAR!

Özel İlkay İlk Yardım Eğitim Merkezi, Fizyoterapist İlkay Doğruel yönetiminde hayat kurtaracak ilk yardım bilgileri veriyor.

İLK YARDIM ÖĞREN HAYAT KURTAR!

Özel İlkay İlk Yardım Eğitim Merkezi, Fizyoterapist İlkay Doğruel yönetiminde hayat kurtaracak ilk yardım bilgileri veriyor.


Hayatın olağan akışı içinde beklemediğiniz bir anda çevremizden veya yakınlarımızdan birinin solunumunun veya kalbinin durması durumunda müdahale etmek için zaman son derece kısıtlıdır.İşte bu durumda tıbbi yardımın beklenmesi sırasında kaybedilecek her saniye önemli iken, bu aşamada bilinçli ilk yardım hayat kurtarır. Ankara Ufuk Üniversitesi Fizyoterapi bölümü mezunu Fizyoterapist İlkay Doğruel Antakya’da Kışlasaray Mahallesi Harbiye Caddesi (askeri kışla karşısı) Gali Apt. altında Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardım kursları düzenleyerek sertifika veriyor.
İlk Yardım eğitmeni ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı mesul müdür olan İlkay Doğruel Ankara, Nevşehir ve son olarak Antakya’da çeşitli hastanelerde başarıyla görev yaptı. Doğruel, Özel İlkay İlk Yardım Eğitim Merkezi olarak vizyonlarını ” Yaşamı tehlikeye düşüren hastalık-kaza gibi herhangi bir durumda sağlık ekipleri olay yerine gelinceye kadar doğru, zamanında ve bilinçli müdahaleler yapabilen bireyler yetiştirmektir dedi.”
Misyonunu da topluma, bireysel ve kurumsal olarak sağlık alanında doğru bilgi ve beceri kazandırarak, yaşam kalitelerini arttıracak olan eğitimi, profesyoel çözümler sunarak uygulamak olduğunu belirten İlkay Doğruel ” Benim başıma gelmez demeyin. İlk yardım öğrenin.” sözleriyle önemli tavsiyede bulundu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.