İNDİRİMLİ ŞEKER, ESNAFA TESLİM EDİLDİ

İNDİRİMLİ ŞEKER, ESNAFA TESLİM EDİLDİ

İskenderun lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Esnaf Odası’nın girişimleriyle fabrikadan temin edilen indirimli ikinci parti şeker müracaat eden esnaflar tarafından teslim alındı.

İskenderun lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, Fabrika ile temasa geçilerek esnafın zorlu ekonomik şartlarda bir nebze rahatlatmak amacıyla yaptıkları çalışmanın sonucu ikinci parti indirimli şekerlerin kente TIR’larla geldiğini ve dağıtımın yapıldığını söyledi.

ŞAHİNOĞLU: ESNAFIMIZ NEFES ALACAK

Oda Başkanı Hidayet Şahinoğlu normal 50 kiloluk çuval fiyatı 1200 lira olan şekeri nakliye dahil 800 liraya esnafa ulaştırıldığını belirterek “Fabrikadan sipariş ettiğimiz ikinci parti indirimli şeker İskenderun’a ulaştı. Esnafımız da siparişlerini teslim aldı. Esnafımız indirimli şekerden temin ederek bir nebze olsun nefes almış oldu” dedi. Sipariş ettiği şekerlerini teslim alan esnaf ise İskenderun lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Esnaf Odası’nın bu girişiminden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Şahinoğlu başta olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.