İNTİHAR ETMEK İSTEYEN ŞAHSI AYRILDIĞI EŞİ İKNA ETTİ

İNTİHAR ETMEK İSTEYEN ŞAHSI AYRILDIĞI EŞİ İKNA ETTİ

Hatay’ın İskenderun  ilçesinde eşinden ayrıldığı için psikolojik sorunlar yaşayan şahıs, bir inşaatın 4. katına çıkarak intihara kalkıştı. Şahsı ayrıldığı eşi intihar etmekten son anda vazgeçirdi. Edinilen bilgiye göre, Hatay’ın İskenderun ilçesinde eşinden ayrıldığı için bunalıma giren vatandaş intihara kalkıştı. İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’nde bir evin 4.katına çıkan vatandaş atlamak istedi. Çevredeki vatandaşların olayı fark etmesi üzerine polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, intihar etmek isteyen şahsı ikna etmek için uzun süre çaba harcadı. İkna olmayan şahsın atlama olasılığına karşı itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı. Şahıs, ayrıldığı eşi ile görüşmek isteyince polisler şahsın eşini getirerek binaya çıkardı. Eski eşi tarafından ikna edilerek aşağı indirilen vatandaş, Ambulansa alınarak İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şahsın eşi tarafından terk edildiği için bunalıma girdiği ve intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.