İŞ BİLMEZ HBB HATAY’I CEZALANDIRIYOR

İŞ BİLMEZ HBB HATAY’I CEZALANDIRIYOR

Hatay’da sorunlar bitmiş gibi İstanbul’da günlerdir künefe çeviren Lütfü Savaş’ın iş bilmezliği Hatay’ı adeta cezalandırıyor. Her sene Asi Nehri’ni saran yeşil kabusun önüne bir türlü geçemeyen HBB, nehri bir kez daha sarmaşıklara mahkum bıraktı. Sarmaşıkların suyun yüzeyini kapatması sebebiyle suyun oksijen seviyesi düşerken, nehirden kötü kokular da yayılmaya başladı. Yoldan geçenleri isyan ettiren görüntü ve koku tepki çekti. Hatay’da hizmet üretmeyen ve kenti kaderine terk eden Lütfü Savaş, her başladığı işi yarım bırakarak halkın kaynaklarını boşa harcıyor. EXPO’ya 1 Milyar TL harcayan, önceki gün Atatürk Parkı’na yaptığı betonu tepkiler sonucu geri söken Lütfü Savaş, asıl yapması gereken işler varken, Hatay’ın hem vaktini hem de parasını israf ediyor.

TEK İCRAATİ: ÇÖZÜMSÜZLÜK

Yıllardır hak etmediği koltukta oturan ve hizmet üretmeden, halkı ayrıştırarak oy toplayan Lütfü Savaş, Hatay’ın gözbebeği olan ve dünyada başka örneği olmayan Asi Nehri’nin yok oluşunu da engelleyemiyor. Asi Nehri’ne her yerden her yerden kanalizasyon suları akarken bunları engellemeyip, vatandaşları hayallerle kandıran Savaş, hiçbir sorunu çözüme kavuşturmayarak Hatay tarihine kara bir leke daha bırakıyor. Binlerce yıldır coşkuyla akan Asi Nehri’ni koruyamayan, yaz kış sarmaşıkların kapladığı nehirde küçük balıkçı tekneleriyle çözüm arayan Lütfü Savaş, en önemli politikası olan böl-parçala-oyala taktiğini uygulayarak Hatay’ı kamplaştırıyor.

VATANDAŞLAR İSTİFA BEKLİYOR

Bugüne kadar başladığı her işi yarım bırakan, halkın sorunlarına çözüm bulmaktan uzak olan, sadece yandaşlarını zengin etmekle meşgul olan Lütfü Savaş, İstanbul’da iken Hatay’ın sorunları birikmeye devam ediyor. EXPO’ya köy muhtarlarını davet etmekten hizmete vakit bulamayan Lütfü Savaş’tan halk hizmet beklerken, Hatay’ı boş umutlarla oyalayan Lütfü Savaş, belediyecilikten sınıfta kaldı. Vatandaşlar, ümitlerinin tamamen tükendiği Lütfü Savaş’ın istifa ederek Hatay’ın önünü açmasını istiyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.