İŞ DÜNYASINDAN BAŞKAN DÖNMEZ’E ZİYARET

İŞ DÜNYASINDAN BAŞKAN DÖNMEZ’E ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve işadamı Osman Ovalı’nın belediyeye gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan Dönmez, “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve işadamı Osman Ovalı, belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.Görüşmede, İskenderun ve Antakya’nın ekonomik durumu, ticaret ve sanayi alanındaki gelişmeler ile iş dünyasının karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Dönmez, belediye olarak yerel işletmeleri desteklemek için hayata geçirdikleri projelerden ve gelecekte planlanan çalışmalarından bahsetti.Toplantının ardından Başkan Dönmez, misafirlerine belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği projeler ve şehirde yapılan yenilikler hakkında bilgi verdi.
Özellikle altyapı çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri ve çevre düzenlemeleri konularında yapılan yatırımlar detaylı bir şekilde paylaşıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.