İŞ FUARINA YOĞUN İLGİ

İŞ FUARINA YOĞUN İLGİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Danimarka Mülteci Konseyi ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ortaklığıyla 4 yıldır faaliyet gösteren İs Geliştirme Merkezi Projesi kapsamında Antakya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen  İş Fuarı yoğun ilgi gördü. Pandemi döneminde zor günler yaşayan şirketleri yeni bağlantılar kurabilecekleri firmalarla ayni çatı altında toplamayı amaçlayan İş Fuarı iş arayan kalifiye Türk ve Suriyeli vatandaşlar için güzel bir imkan sağladı.

İş Fuarına Bulanık Group,Garanti Oto Ekspertiz, My Oluşum, Abk Büro Mobilya, Kosgeb Hatay, Fior Unlu Mamulleri, İksir Sabun Kozmetik Paketleme, Rusta Gıda Turizm, Özgümüş Mobilya, Yeşiltepe Elektrik, Ces Coşkun Mühendislik, Alkan Tabancılık, Gurme Antakya, Kaltek Makine, Stormak, Action production, WFP, Cemre Uluslararası Nak., Moon Global, Günsaldı Nak., Fly Türk, Usart Mutfak Banyo, Zeki İron Dış Ticaret, Zeyt Zeytuni, Platin Sürücü Kursu ve  Merkez Market  katilim sağladı. Yaklaşık 400 kişinin ziyaret ettiği fuar, hem katılımcı firmaların hem de is arayan kişilerin amaçlarına ulaşmasını büyük ölçüde sağladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.