İŞADAMI MUSTAFA ŞAŞMAZ, YANGINZEDELERE OTELİNİ AÇTI

İŞADAMI MUSTAFA ŞAŞMAZ, YANGINZEDELERE OTELİNİ AÇTI

Hatay’ın tanınan ve sevilen hayırsever işadamlarından Mustafa Şaşmaz, Yayladağı ve Samandağ ilçelerinde devam eden orman yangınında evsiz kalan ve gidecek yeri olmayan yangın zedeleri, Kızılgöl mevkisinde bulunan otelinde ücretsiz ve sınırsız olarak ağırlayacağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta sonunda başlayan ve henüz kontrol altına alınamayan yangında binlerce hayvan telef olmuş, yüzlerce vatandaş da evlerini boşaltmak durumunda kalmıştı. Yayladağı Kızılgöl bölgesinde hizmet veren 25 odalı butik oteli bulunan hayırsever işadamı Mustafa Şaşmaz, otelinde zor durumda olan vatandaşları, ücretsiz ve sınırsız olarak ağırlayacağını açıklayarak   takdir topladı.

MUSTAFA ŞAŞMAZ: HER ZAMAN DEVLETİMİN VE MİLLETİMİN EMRİNDEYİM

Gazetemize konuyla ilgili özel açıklamada bulunan hayırsever işadamı Mustafa Şaşmaz, “Son birkaç gündür Hatay tarihinin belki de en büyük yangını bölgemizde yaşanıyor. 3 gündür etkisini giderek arttıran yangında yüzlerce vatandaşımız evinden ocağından oldu. Ahırı yanan, 530 kovan arısı telef olan, buna benzer pek çok şekilde az da olsa çok da olsa bir şekilde yangından etkilenen binlerce vatandaşımız var. Yayladağı Kızılgöl mevkisinde bulunan 25 odalı otelimizin kapıları burada kalacak yeri olmayan, yangından zarar gören tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Otelimizde gereken tüm hazırlıklar yapılmıştır ve tüm odalarımız ihtiyaç sahiplerinin hizmetindedir. Ben, her zaman devletimizin ve milletimizin emrindeyim. Bu otel, zor günler için var. Vatandaşlarımız hiç düşünmeden, ücret ödemeden istedikleri kadar otelimizde konaklayabilirler. Allah bizlere bir daha böyle kötü günler yaşatmasın. Devletimizin, insanımızın bize ne zaman ve nerede ihtiyacı varsa biz her zaman orada olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Allah bizleri bu tür felaketlerden korusun” ifadelerini kullandı.

ŞAŞMAZ, GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Hayırsever işadamı Mustafa Şaşmaz’ın vatandaşlara otelini açacağını açıklaması, tüm kesimlerden takdir topladı. Şaşmaz’ın bu davranışının oldukça erdemli bir davranış olduğunu belirten vatandaşlar, da gazetemize yaptıkları kısa açıklamalarda, “Hatay insanı her yerde ve her zaman yardıma ihtiyacı olanın yardımına koşar. Bugün de ilk adım Mustafa Şaşmaz’dan geldi. Bu hareketi ile tüm kesimlerin takdirini kazandığına eminiz. Kendisine bu davranışı dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm çalışmalarında bol kazançlar diliyoruz” şeklinde konuştular.

Biz de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Hatay’ın saygın ailelerinden olan Şaşmaz ailesinin sevilen ismi Mustafa Şaşmaz’ı tebrik ediyor, tüm çalışmalarında kendisinin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.