İŞİN ÖZÜ MEHMET ŞAŞMAZ SÖZÜ:“1 MİLYON DOLAR BAĞIŞ YAPACAĞIM”

İŞİN ÖZÜ MEHMET ŞAŞMAZ SÖZÜ:“1 MİLYON DOLAR BAĞIŞ YAPACAĞIM”

Hatayspor’a yıllarca başarıyla hizmet veren Mehmet Şaşmaz yakın zamanda gerçekleşecek olan seçimli Hatayspor olağan genel kurulunda başkan seçilmesi halinde kulübe 1 Milyon Dolar bağış yapacağını açıkladı. 

Geçtiğimiz yıllarda başkanlığını yaptığı Hatayspor’a büyük başarılar kazandıran gelmez denilen isimleri Hatay’a getiren Şaşmaz, kulübün içinde bulunduğu zor durumda bedenini taşın altına koymaya hazırlanıyor.  Zor zamanda kim var demeyen ve ben varım diyerek göreve hazır olduğunu açıklayan Şaşmaz, Arda İnşaat, Garp İnşaat ve İtibar Grup olarak 3 firmadan sağlanacak olan 1 Milyon dolarlık hibenin karşılıksız olarak kulübe bağışlayacak.

ŞAŞMAZ: SEVDAMIZ HATAYSPOR İÇİN GÖREVE HAZIRIM

Süper ligde 5. Sezonunu geçirecek olan Hatayspor’a başarı kazandıracak bir kadro oluşturulacağının da sözünü verem Şaşmaz gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Hatayspor bizim gençlik sevdamız. Sevdamıza sahip çıkma adına zor günde yeniden aday olduk. Önce Allah’ın izni, ardından  da genel kurulun desteği ile başkanlığa geleceğiz. İlk icraat olarak da Batu Global, Garp İnşaat ve itibar grup olarak kulübe 1 milyon dolar bağış yapacağım. Bu parayı da geri almayacağız. Biz karşılıksız sevenler olarak Hatayspor’u başarıyla yöneteceğimize, taraftarımıza layık bir kadro kuracağımıza tam olarak inanıyorum” ifadelerini kullandı.Hatayspor taraftarlarının tam desteğini alan Şaşmaz, genel kurulda en güçlü aday olarak girecek.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.