İSKENDER YÖNDEN GÖNÜL DOSTLARIYLA VEDALAŞTI

İSKENDER YÖNDEN GÖNÜL DOSTLARIYLA VEDALAŞTI

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskender Yönden’e İskenderun kaymakamlığı önündeki parkta toplumun tüm kesimlerinin ilgi yoğun gösterdiği muhteşem bir uğurlama töreni gerçekleştirildi. Hatay’la ilk yolları 2010-14 yılları arasında Erzin Kaymakamlığı döneminde kesişen İskender Yönden, İskenderun’da da 2018-22 döneminde yaklaşık 4 yıl görev yaparak bu süreçte toplumun tüm kesimlerine dokunup, temas kurarak büyük dostluklar edindi.

Kaymakam İskender Yönden’in Erzin ve İskenderun ilçelerinde görev yaptığı 8 yılda bölge insanıyla oluşturduğu güçlü gönül bağı, Kaymakamlık önünde düzenlenen vedalaşma tören alanını sevenleriyle doldurdu, müthiş bir sevgi yumağı yarattı.

Hatay’ın iki ilçesinde görev yapmasına karşın birçok ilçenden seveni veda töreninde Kaymakam İskender Yönden ile eşi Ayşenur Yönden’i yalnız bırakmadı. Kaymakam Yönden kendini uğurlamaya gelen herkesle tokalaştı, kucaklaştı ve vedalaştı. Bu anlarda her kucaklaşma, her veda duygulu anlar yaşattı.

STK’lar, iş insanları ile sevenleri bu kente verdiği hizmetten dolayı plaketler, anı kalacak armağanlar sunduğu Kaymakam İskender Yönden bugüne kadar Hatay’da Erzin ile İskenderun’da başta olmak üzere çok güzel dostluklar edindiğini, bu sevginin, saygının karşılıklı olduğunu söyledi.

7.5 yıldır büyük bir kıvanç, heyecan ve mutluluk ve şevk ile görev ifa ettiğinin altını çizen Kaymakam Yönden “Meslek hayatımın genelinde olduğu gibi insan odaklı bir hizmet anlayışıyla çalıştım. Mevcut imkânlarımızın dâhilinde tüm kamu hizmetlerinin en etkin ve özverili bir şekilde yerine getirilmesi konusunda azami gayret ve çaba sarf ettim. Tabi bu süreçte vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında ekip ruhu çerçevesinde, ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği ve koordinasyon halinde çalışmalarımızı yürüttük. Bu doğrultuda çalışmalarımıza katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve hizmet paydaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

İskenderun’da görev yapmanın bir ayrıcalık olduğuna değinen Kaymakam Yönden şunları söyledi: “İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yönelik; gerek kamu, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerin nitelik ve nicelik bakımından arttırılması noktasında yoğun bir mesai yaptığım. Eksik kaldığım noktaların da olabileceği kanaatiyle affınıza ve hoşgörünüze sığınıyorum. Bu güzide şehirde görev yapmanın haklı gurur ve mutluluğunu hep yüreğimde hissedeceğim inancıyla arz-ı veda ederken, bu müstesna coğrafyada, kadirşinas halkımıza hizmet etme imkânını bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, görevimi icra ederken desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, Sn. Valimize, Sn. Milletvekillerimize, mesleki tecrübelerinden feyz aldığım kıymetli meslek büyüklerime, varlıklarıyla gücümüze güç katan değerli komutanlarımıza, ulvi çalışmalarıyla Hatay’ımızın değerine değer katan tüm belediye başkanlarımıza, yüksek öğretimde adeta çığır açan çok kıymetli İSTE Rektörümüz Prof. Dr. Tolga Depci ve nezdindeki tüm akademisyenlerimize, adaletin tecellisinde önemli görev ve sorumluluklar üstlenen çok kıymetli Cumhuriyet Başsavcımız ve nezdindeki adli erkânımıza, kentimizin asayiş ve huzurunun temin ve tesis edilmesi noktasında etkin hizmetlerde bulunan İlçe Jandarma Komutanımız ve nezdindeki personelleri ile İlçe Emniyet Müdürümüz ve nezdindeki personellerine, kamu hizmetlerinin etkin sunumunda hizmet paydaşlarımız olan siyasi parti başkanlarımız ve esnaf/meslek oda başkanlarımız ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize, maddi/manevi katkılarıyla inisiyatifimi arttıran hayırsever iş insanlarımıza, çalışmalarımıza ivme kazandırarak yükümü hafifleten tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve nezdindeki personellerine, demokrasinin mihenk taşı olan kıymetli muhtarlarımıza ve muhterem eşlerine, kısacası tüm çalışma arkadaşlarım ve hizmet paydaşlarım ile özellikle de kimi zaman kamu hizmetlerindeki eksikliklerin daha hızlı tespit edilmesine yön veren, kimi zaman da başarılı çalışmalarımızın kamuoyuna lanse edilmesi noktasında gayret sarf eden çok kıymetli basın mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, kadirşinas halkımızın bana gösterdiği sevgi, saygı ve hüsnü kabullerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Haklarınızı helal ediniz. Herşey gönlünüzce olsun. Hoşçakalınız. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.