İSKENDERUN BELEDİYESİ ÇOCUK KİTAPLARI FUARI BAŞLIYOR

İSKENDERUN BELEDİYESİ ÇOCUK KİTAPLARI FUARI BAŞLIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, çocuklar için anlamlı bir etkinliği daha hayata geçiriyor.İskenderun’da özellikle çocuklara okumayı sevdirecek, onlara kitap okumaya teşvik edecek, çocuklara ve eğitime büyük katkı sağlayacak İskenderun Çocuk Kitapları Fuarı başlıyor. Atatürk Anıt Alanında 15 – 24 Nisan 2022 tarihleri arasında birçok etkinliğin gerçekleşeceği fuar Saat 10.00 – 22.00 arasında açık olacak.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Düzenlenen kitap fuarı ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Çocuklarımız için her akşam ayrı bir eğlencenin yer aldığı; 60 yayınevi, 40 stant ve 20 yazarın katılımıyla gerçekleştireceğimiz organizasyona tüm kitapseverlerimiz ve çocuklarımız davetlidir” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bir toplumun gelişmesi ve kalkınması ancak eğitimle mümkündür. Eğitimin temelini ise okumak oluşturur. Çok değerli anne babalar ve sevgili çocuklarımızın katılımlarınızla İskenderun Çocuk Kitapları Fuarı’mızı onurlandırmanızı bekliyoruz” çağrısında bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.