İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

İskenderun Belediyesi, halkımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmesi amacıyla, hazırlık çalışmalarını tamamladı.

İskenderun Belediyesi tarafından halkımızın mezarlık ziyaretleri için bayram arefesi, bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz ring otobüs seferleri düzenlenecek.

İskenderun Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü tarafından, Kurban Bayramı dolayısıyla, halkımızın mezarlık ziyaretleri için, 15-16-17 Haziran 2024 tarih ve 08.00-13.00 saatleri arasında Pac Meydanından; Çankaya ve Karaağaç Asri Mezarlıklarına karşılıklı olarak ücretsiz ring otobüs seferleri gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Belediyesi’nin bayramda da mesaisine aralıksız devam edeceğini vurgulayarak; “İskenderun Belediyesi olarak bayramda da mesaimize devam ediyoruz. Sevdiklerini kaybeden hemşerilerimizin, bayram boyunca mezarlıklara ulaşımını kolaylaştırmak için ücretsiz ring seferleri düzenliyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın bir kez daha Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile beraber nice mutlu bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.