İSKENDERUN EKİBİ TURNUVA YOLCUSU

İSKENDERUN EKİBİ TURNUVA YOLCUSU

Türkiye Hentbol Kulüpleri yarı final karşılaşmalarında Mersin’deki turnuvada gösterdiği büyük başarı ile dikkat çeken İskenderun Belediyesi Küçük Kızlar Hentbol takımı, Osmaniye’de düzenlenen 15 Temmuz turnuvasına katılıyor.

İskenderun Belediye spor Kadın Hentbol takımı Teknik Direktörü Serhat Sezer nezaretinde, çeşitli yaş gruplarında mücadele verecek takımlarına altyapıya yeni sporcular ekleyerek çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun’da yeni bir olmalarına karşın, kısa sürede bölge hentbol kulüpleri arasında adından söz ettiren ve bünyesinde yetişen dört sporcusunu milli takıma gönderen kulüp, Osmaniye’de başlayacak olan 15 Temmuz Hentbol turnuvasında Büyük ve Küçük Kızlar turnuvasında Hatay’ı temsil edecek. İskenderun’da bu Hentbol sporunu sevdirdiklerini ifade eden Kulübün Teknik Direktörü Serhat Sezer, altyapının devamı olarak yeni sporcular yetiştirmeye başladıklarını belirterek “Bunlar hem altyapı hem de geleceğimizin de devamı çocuklarımız. Nasıl gelişmiş kulüpler altyapıdan bir iki yaş grubundan yeni takım oluşturuyorsa, bunlar da bizim A takımımıza, ileride büyüyüp oyuncu olarak hizmet edecekler” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.