İSKENDERUN EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’E PLAKET

İSKENDERUN EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’E PLAKET

İskenderun KMÇYD (Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği) yönetim kurulu, kentin huzuruna verdiği katkıdan dolayı İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e plaket takdim etti.

İskenderun’da göreve başladığı günden buyana ilçede huzur ve güvenliğin yanı sıra dernek ile yapılan ortak çalışmaları desteğinden dolayı KMÇYD Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve dernek üyeleri, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı’nın plaket takdim ettiği İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de şunları söyledi: “Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği gerçekten de çok güzel sosyal çalışmalara imza atıyorlar. Yakından takip ediyorum ve birçok yaşama dokunuyorsunuz. Bu tür sosyal çalışmaların her zaman yanında yer almaktan mutlu oluruz” 

Samimi bir ortamda yapılan ziyaretin adından İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş Dernek Başkanı Çakmaklı ve beraberindekilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.