İSKENDERUN FK ŞAMPİYONU BELİRLEDİ

İSKENDERUN FK ŞAMPİYONU BELİRLEDİ

İskenderun FK sahadan 2-1 galibiyetle ayrılınca Belediye Kütahya Spor’u şampiyonluktan etti. Grupta Nazilli spor şampiyon oldu…

İSKENDERUN FK PLAY-OFF’TA

Misli. Com 3. Ligi 2. grubunda haftanın en önemli karşılaşması İskenderun 5 Temmuz stadında oynandı. İskenderun’a lider olarak gelen Belediye Kütahya Spor, Play-Off’a oynayan takımlar arasında yer alan Akdeniz temsilcisi İskenderun FK ya misafir oldu. İskenderun 5 temmuz stadında oynanan ve bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun FK güçlü rakibi Belediye Kütahya Spor’u 2-1 mağlup ederek Play-OFF ta mücadele etmeye hak kazandı.

Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mücahid Adem Çelebi ile Çağrı Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk golü ev sahibi İskenderun FK dan geldi. Karşılaşmanın 11. dakikasında İskenderun FK nın kazandığı penaltı atışında Oğuzhan Erdoğan, topu Belediye Kütahya Spor filelerine gönderinde turuncu mavililer 1-0 öne geçti.

Belediye Kütahya Spor, 30. dakikada Güven Güneri ile eşitliği sağlayınca ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın 56. dakikasında ev sahibi İskenderun Fk, Abdurrahman Kuyucu’nun attığı golle 2-1 öne geçti.Karşılaşmanın kalan kısımlarında başka gol olmayınca İskenderun FK 50 puan ile Play-Off’ta oynamaya hak kazanırken, Belediye Kütahya Spor’da haftalardan beri lider götürdüğü grupta şampiyonluğu Yomra Spor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden ve 63 puana ulaşan Nazilli Belediye Spor’a kaptırdı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Play-Off’a çıkma başarısı gösteren İskenderunluların mutluluğu görülmeye değerdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.