İSKENDERUN “KOKU”YOR

İSKENDERUN “KOKU”YOR

Hatay’ın cennet köşelerinden İskenderun son dönemde artan sıcakların da etkisiyle çekilmez bir yer halini aldı. Sivrisinek ile yeterince mücadele edilememesi, İskenderun’un belası feyezan kanalı sorununun çözülememesi ve üzerine çevre temizliği ile ilgili ciddi sorunlar da eklenince İskenderunluların çilesi katlanıyor. Vatandaşlar yetkililerden sorunun çözümü için atak bekliyor.

İSKENDERUN SINIF ATLAYAMADI

İzmir’in, Muğla’nın, Antalya’nın ilçelerinden daha büyük potansiyele sahip olan, Ortadoğu’ya yakın limanıyla büyük ekonomik bir potansiyeli saklayan İskenderun’da bu potansiyeli hiç kimse kullanamıyor. Turizm’de çıta atlaması gereken ilçe yerinde saymaktan ziyade her geçen gün daha da geriye gidiyor. Yeterli yatırımı alamayan, sahil bandına hapsolan İskenderun, çözümü Hassa Tüneli’nde arıyor. Ancak tünelin de henüz yakın tarihte açılmayacağı varsayıldığında İskenderun’un sorunlarının da yakın dönemde çözümü bu anlayış ile mümkün görünmüyor.

VATANDAŞ DAHA YAŞANILABİLİR BİR İSKENDERUN İSTİYOR

İskenderunlu vatandaşlar kentin daha yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için kronik problemler başta olmak üzere genel sorunların çözümünü ve İskenderun’un bölgenin yıldızı haline getirilmesini istiyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.