İSKENDERUN MCU ACADEMY BAŞARISI

İSKENDERUN MCU ACADEMY BAŞARISI

İskenderun’dan MCU Sport Academy sporcuları, uluslararası kick boks turnuvasında büyük bir başarıya imza attı.

Antrenör Mustafa Cuma Uğurlu önderliğinde 15-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen ve 47 ülkeden yaklaşık 4 bin sporcunun katıldığı 9. Dünya Kick Boks Müsabakalarında, sporcular dünya kupalarını tek tek toplayarak şehre döndüler. Turnuvada başarı gösteren sporcular arasında Elif Uğurlu, Emir Murt, Melike Uğurlu, Eslem Duran, Denya Uğurlu, Feyza Avşar, Bedirhan Dingil, Eylül Uğurlu, Sıtkı Karaçar, Miraç Yılmaz, Muhammed Necat Baysoy, Filip Terbiyeli, Ezgi Yalçın ve Rıdvan Kerem Yıldız yer aldı. Antrenör Mustafa Cuma Uğurlu da turnuvaya katılarak öğrencilerine örnek oldu. Sporcular, Dünya 2.liği ve 3.lüğü madalyalarını kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Şampiyon takımın Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu, Dünya Kupası müsabakalarında 2 takım kupası, 6 Akdeniz Oyunları şampiyonluğu, 7 dünya kupası 2.liği, 12 Akdeniz Oyunları 2.liği, 12 dünya 3.lüğü ve 12 Akdeniz Oyunları 3.lüğü olmak üzere birçok madalya kazandıklarını belirtti. Uğurlu, öğrencilerine özgüven aşılamak amacıyla kendisinin de turnuvaya katıldığını ifade etti.

ARI GURURUNU PAYLAŞTI

REKLAM ALANI

Turnuvaya katılan sporculardan Yiğit Arı şunları söyledi: “Dünya kupası müsabakalarında mücadele etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gerçekten çok önemli bir mücadele verdik ve şehrimize kupa ve madalyalarla döndük” Rıdvan Kerem Yıldız ise, “Şampiyonada başarılı olduk. Bizlere destek olan hocamıza teşekkür ediyorum” dedi. Boyunlarında dünyanın madalyasını taşıyan sporcuların hedefleri oldukça büyük. Antrenör Mustafa Cuma Uğurlu ve sporcuları, çalışmalarına ara vermeden devam ederek, gelecekte daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.