İSKENDERUN’A 8 MADALYA İLE DÖNDÜLER

İSKENDERUN’A 8 MADALYA İLE DÖNDÜLER

Antalya Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda arasında gerçekleştirilen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasına 12 sporcu ile katılan Genç Tay Kik Spor Okulu sporcuları 8 madalya ile İskenderun’a döndü.

Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde düzenlenen  şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 3 bin 158 sporcu katıldı. Uluslararası, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları için milli takım seçmelerinin de yapıldığı Türkiye Şampiyonası’nda, İskenderun’u Genç Tay Kik Spor Okulu sporcuları 9’u kız ve 3’ü erkek olmak üzere 12 sporcu ile temsil etti. Şampiyonada A Gençler Kategorisinde Yaren Pişgin Tui Shou’da Türkiye 1’cisi, A Gençler Kategorisinde Hilal Gök Tui Shou da Türkiye 1’cisi, A Gençler Kategorisinde Nazlıcan Buluç Tui Shou da Türkiye 1’cisi, Büyük Kızlar Kategorisinde Melike Sürücü ve Heval Özbahçeci Türkiye 2’ncisi, B Minik Bayanlar Kategorisinde Gülseren Berra Çıracı Light San’da Türkiye 2’cisi, B Gençler Kategorisinde Ahmet Eren Demir Light San ve Cham Chaker San’da Türkiye 2’cisi oldu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.