İSKENDERUN’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

İSKENDERUN’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, ilçe genelinde başlattığı asfalt seferberliği hakkında bilgiler verdi.

Karayılan Mahallesi’nde altyapıdan ve depremden kaynaklı, zaman zaman 70 cm. kadar çökme meydana gelen yolda yapılan asfalt çalışmasını incelerken açıklama yapan Başkan Dönmez, çalışmaları tamamlanan noktalarda aciliyet sırasına göre, İskenderun’da sorunlu yol kalmayana kadar çalışmalarının süreceğini ifade etti.

“İSKENDERUN İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

REKLAM ALANI

İskenderun’unun kronikleşen yol sorununu tamamen ortadan kaldıracaklarını söyleyen Başkan Dönmez, “Azganlık’ta bugün itibariyle asfalt çalışmalarımıza başladık. Karayılan, Gediksaray ve Tepe mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor. Tepe mahallelerindeki sorunlar bitene kadar buradan asfalt çalışmalarını çıkartmayacağız. Numene Mahallesi ve Prime Mall’in arka caddelerinin ne kadar kötü durumda olduğunu biliyoruz. Tek tek gezdik sokakları, oraları da hızlıca yapacağız. İsmet İnönü ve Mustafa Kemal Mahallesi’nin eksikleri var. Dumlupınar yine Muradiye ve Meydan Mahallesi diye asfalt çalışmaları devam edecek. Tepe Mahallelerimizde altyapı çalışmaları tamamlanan noktalarda tespitlerimizi yaparak aciliyet sırasına göre sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. 50-60-70 cm, bandında altyapıdan ve depremden kaynaklı oluşan hasarlardan dolayı altyapısı biten yerlerin tamamında aciliyet sırasına göre asfalt yapıyoruz. Hedefimiz yılbaşına kadar İskenderun’daki kronik asfalt sorunlarını çözmek bu kapsamda gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.