İSKENDERUN’DA “AYNI BAHÇENİN FARKLI ÇİÇEKLERİYİZ” ETKİNLİĞİ

İSKENDERUN’DA “AYNI BAHÇENİN FARKLI ÇİÇEKLERİYİZ” ETKİNLİĞİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Oruç Reis İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, özel eğitim öğretmenleri ve okul psikolojik danışmanları anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler. 

Farklı engel gruplarından 10 öğrenci ile gerçekleştirilen bu gezide, öğrenciler Playland oyun alanında sınırsız eğlendi. Usta Dönerci restoranında yemek ikram edilen öğrenciler, kum boyama etkinliği ile de keyifli bir gün geçirdi. Okul Müdürü Mehmet Suat Saner Ündan; “Okulumuzun özel öğrencileri ile yaptığımız bu etkinlikte öğrencilerimizin kaynaşmalarını sağlamayı, sosyal gelişimlerini desteklemeyi hedefledik. Özel gereksinimli bireylerin toplumun bir parçası olduğunun ve onların toplumsal kabulünün önemini farketmeliyiz. Bu etkinlikleri yapmamızda bize destek olan Park Forbes, Playland ve Usta Dönerci yönetimlerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.” dedi.

ÖĞRETMENLERDEN ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ

Özel eğitim sınıfı öğretmenleri olan Serpil Renkli ve Faruk Girgeç “Okulumuz tarafından özel görülen öğrencilerimiz ile yaptığımız bu etkinlikler, öğrencilerimizin de okulu benimsemelerini sağlamıştır. Yapılan bu etkinlikler hayatlarında güzel bir anı olarak kalacaktır. Öğrencilerimizin toplumda yer edinebilmeleri için sosyal kabul görmeleri ve normal bireyler olarak görülmeleri önemlidir.” dediler.Haber Mekrezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.