İSKENDERUN’DAN BAŞKAN TEKSÖZ’E TAM DESTEK

İSKENDERUN’DAN BAŞKAN TEKSÖZ’E TAM DESTEK

Hatay esnafının babası Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun’da 14 oda başkanı ve üye esnaflarla bir araya geldi. İskenderun’daki esnaflar, Başkan Teksöz’e her şart ve koşulda tam destek olacaklarını belirttiler.

Başkan Teksöz, İskenderun Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde gerçekleşen toplantıda esnafın sorunlarını dinledi. Yakın zamanda gerçekleşecek seçimler öncesinde İskenderun’dan tam destek alan Teksöz, İskenderun’daki tüm esnafların haklarını korumak ve avantajlar elde etmelerini sağlamak için yoğun çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

“İSKENDERUNLU ESNAFIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Başkan Abdulkadir Teksöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İskenderun ilçemizde 14 oda başkanlarımız ile birlikte toplantı yaptık. 14 odamızın da bizimle birlikte hareket etme kararları için sonsuz teşekkürler. Her zaman her yerde esnafımızın emrinizdeyim. 14 Odanın almış olduğu bu karardan dolayı minnet duygularımı arz ederim. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.