İSKENDERUNLU HAYIRSEVER KÜTÜPHANE YAPTIRDI

İSKENDERUNLU HAYIRSEVER KÜTÜPHANE YAPTIRDI

Hayırsever bir vatandaş tarafından, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarlığına, kütüphane yaptırıldı. Vefat eden eşi adına kütüphane yaptıran hayırsever vatandaş, topluma faydası olan bir işe imza atmak dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.Yapılan hizmetten dolayı teşekkürlerini ileten Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise; “Gani Bahadırlı Okulunda 16-17 sene öğretmenlik yapan bir ablamızın vefatından dolayı eşi bizi ziyarete geldi, kütüphane yaptırma düşüncesinde olduğunu söyledi. Güzel bir kitaplık yaptırdı muhtarlığımıza, kendisine teşekkür ediyoruz ama kitabımız yok. Bize kitap lazım, duyurmak istiyoruz herkese. Yetkililere buradan sesleniyoruz. Belediyemizden, ticaret odamızdan, diğer daire başkanlarımızdan, oda başkanlarımızdan rica ediyoruz, bu konuda bize yardımcı olurlarsa, kitaplığımızı kitaplarla dolduralım. Muhtarlığımıza başvurup kitap bağışında bulunurlarsa güzel olur. Şimdiden emeği geçecek olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhtar İsa Taş, yıllar önce bir okul tarafından yaptırılan, çocuk kitaplarının yer aldığı bir kitaplığın da muhtarlık binalarında olduğunu söyledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.