İSKENDERUNLU OKÇULAR MARAŞ’TAN MADALYAYLA DÖNDÜ

İSKENDERUNLU OKÇULAR MARAŞ’TAN MADALYAYLA DÖNDÜ

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde düzenlenen Geleneksel Okçuluk Bölgesel Şampiyonasında İskenderunlu okçular takım haline dört madalya, bir kupa ile kente döndü.

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Geleneksel Okçuluk Bölgesel Şampiyonasına İskenderun Çağlayan Okçuluk Spor Kulübü takımı katıldı. Kulüp kurucusu İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel de hem Antrenör, hem de sporcu olarak katıldığı şampiyonada, takımdaki sporcularla birlikte hedefi 12’den vurdu ve madalya almaya hak kazandı. Okçuluk üstadı İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, 6 kulüp ve yaklaşık 350 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Geleneksel Okçuluk Bölgesel Şampiyonasında kendilerine desteklerini esirgemeyen İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek, kente madalya ile dönmelerinde önemli katıkları bulunan sporcularını da ayrıca kutladı. İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı da, Okçuluk üstadı İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ‘in şahsında tüm takımı tebrik etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.