İSKENDERUNLULARIN TEVECCÜHÜ MUTLU ETTİ

İSKENDERUNLULARIN TEVECCÜHÜ MUTLU ETTİ

Deva Partisi İskenderun İlçe Örgütü, geçtiğimiz haftasonu, Genel Başkanları Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleştirdikleri 1. Olağan Genel Kurul ile yeni yönetimini belirledi.

Geniş katılımlı gerçekleşen kongreye ve Genel Başkanları Ali Babacan’a İskenderunluların büyük teveccüh gösterdiklerini kaydeden Deva Partisi İskenderun İlçe Başkanı Avukat Güven Gündüz, bu teveccühün kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

“DEVA AİLEMİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORUZ”

Bütün İskenderun halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan Gündüz; “4 Haziran’da muhteşem bir coşkuyla, yoğun bir katılımla genel başkanımız Ali Babacan’ın iştirak ettiği İskenderun 1. Olağan Kongremizi icra ettik. Gerçekten halkın bizim beklediğimizden çok daha büyük bir ilgisi, çok daha büyük bir teveccühü vardı. Bu coşku karşısında gerçekten şaşırdık. Ali Babacan’ı İskenderun halkı seviyor bunu gördük. Genel başkanımızın saha ziyaretlerinde, gerek Denizciler halkı tarafından, gerek Mustafa Kemal Mahallesi semt pazarı ziyaretimizde esnafların ilgisi, alakası gerçekten çok güzeldi. Kongre coşkusu yine aynı şekilde bizi çok mutlu etti. Bundan sonra artık sahalara inmemizin ve olası bir erken seçim ihtimaline karşı hazırlıkları yapmamızın önemini anladık. Çalışacağız, durmadan çalışacağız. Her güne zam haberleriyle uyanıyoruz, artık takip edebilmemiz bile mümkün olmuyor. Ekonominin mimarı olarak anılan bir genel başkana sahibiz. Saha çok müsait, halkın gösterdiği ilgiden anlıyoruz. Durmadan çalışacağız. Güzel bir ekibe sahibiz, İskenderun’da güzel işler başaracağımızı düşünüyoruz. Bizimle birlikte yol yürümek isteyen, bizim ekibimize dahil olmak isteyen bütün İskenderun halkını da ilçe binamıza davet ediyorum. Güzel bir ailemiz var, bu aileyi büyütmek istiyoruz. Öncelikle yavaş yavaş teşkilatlanmamıza hız verip, saha ziyaretlerini arttıracağız. Bu noktada ben tekrar kongremize eşlik eden, başkanımıza teveccüh gösteren İskenderun halkına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.