İSKENDERUNSPOR 2. LİG KIRMIZI GRUPTA

İSKENDERUNSPOR 2. LİG KIRMIZI GRUPTA

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig kırmızı grupta 2022-2023 futbol sezonunda mücadele edecek olan İskenderunspor’un rakipleri beli oldu.

2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

NORMAL SEZON 3-4 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Geçen sezon 3. Ligi Play Off’ta şampiyon olarak ikinci lige yükselen Hatay temsilcisi İskenderunspor çekilen kurada kırmızı gruba yer aldı. Grubunda ise Türk futbolunun 19 güçlü ekibi şunlar:

Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Ankara Demirspor, Erimasgut Belediyespor, Pazarspor, 1462 Trabzon FK, Silahtaroğlu Vanspor FK, Diyarbekirspor, Adıyaman Futbol Kulübü, İskenderunspor, Serik Belediyespor, Fethiyespor, Uşakspor, Bucaspor 1928, Balıkesirspor, Kocaelispor, Karacabey Belediyespor, GMG Kastamonuspor, Sarıyerspor. TFF 2. Lig’de müsabakalar 27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023’te sona erecek. TFF 3. Lig’de ise karşılaşmalar 3-4 Eylül 2022 tarihinden itibaren oynanacak ve normal sezon 29 Nisan 2023’te bitecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.