İSKENDERUNSPOR ASLAN’A EMANET

İSKENDERUNSPOR ASLAN’A EMANET

TFF 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor, teknik direktör Gürkan Aslan ile sözleşme imzaladı. İskenderunspor kulüpte daha öncede görev yapan Gürkan Aslan ile anlaşma imzalayarak teknik direktör arayışını sonlandırdı. Kulübün X hesabından yapılan açıklamada “İskenderunspor’umuz teknik direktörlük görevi için daha önce de kulübümüzde görev yapan Gürkan Aslan ile anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmanın hem hocamız hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyoruz. Teknik Ekibimiz; Teknik Direktör: Gürkan Aslan, Yardımcı Antrenör: Aykan Öksüz, Kaleci Antrenörü: İsmail Ünal, Atletik Performans Antrenörü: Sinan Aydın, Analiz: Anıl Yılmaz” denildi.

TRANSFERLER TEK TEK AÇIKLANIYOR

İskenderunspor’da Teknik Direktör arayışının Gürkan Aslan ile sözleşme imzalanmasının sonlanmasının ardından Kulüp bünyesine kattığı sporcuları açıklamaya başladı. İskenderunspor Kulübünden yapılan açıklamada Kulübün Sportif Direktörlüğüne Yağız Baysal’ın getirildiği duyuruldu. Baysal ile sözleşme yapılmasının ardından İskenderunspor İsviçre’nin Rapperswil-Jona takımında forma giyen hücum oyuncusu Mehmet Manis ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp ayrıca Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş. takımda forma giyen hücum oyuncusu Eren Şahin ile 3 yıllık anlaşma sağladı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.