İSKENDERUNSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

İSKENDERUNSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

TFF 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, kurduğu mütevazı kadroyla yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Turuncu-Mavililerin Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretindeki antrenmanları İskenderunspor Mehmet Kurt Tesislerinde gerçekleştiriliyor. Turuncu-Mavili 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, 3. Etap Kamp çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Temsilcimiz 1 Eylül’deki sezonun ilk maçına kadar hazırlıklarını İskenderunspor Mehmet Kurt Tesislerinde sürdürecek. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 2. Etap kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Gürkan Aslan, kampın oldukça faydalı geçtiğini, kuvvetlendirme ve güç antrenmanlarının yanı sıra taktik ağırlıklı antrenmanlar da gerçekleştirdiklerini kaydetti.

HEDEF LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK

REKLAM ALANI

Eski futbolcular ile yeni gelenlerin de uyum sürecini hızla atlattıklarına işaret eden Aslan; “1 Eylül itibariyle yeni sezon başlıyor. İlk maçımızı da sahamızda Tuzlaspor ile oynayacağız. O maça kadar hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Tuzlaspor maçına hazır bir şekilde çıkmak ve lige galibiyetle başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.