İSKENDERUN’UN CEFASI ÖĞRENCİLERE Mİ?

İSKENDERUN’UN CEFASI ÖĞRENCİLERE Mİ?

Bu yolu kimse kabul etmiyor

İskenderun’da yol sorununun cefasını öğrenciler çekmeye devam ediyor. İskenderun’da okumaya gelen öğrencilerin kaldığı yurdun önündeki yol, medeniyetten uzak çamurdan geçilmiyor. Birçok defa dile getirilen Arsuz ile İskenderun sınırındaki çamurlu yol nedeniyle öğrenciler yurda hapis kalıyor.

ÖĞRENCİLER VURDUMDUYMAZ BELEDİYEYE TEPKİLİ

İskenderun Belediyesi’nin vurdumduymazlığı dolayısıyla zor anlar yaşayan öğrenciler, İskenderun Belediyesi’ne seslenerek; “Kendi torpillilerinizin yollarını nasıl yaptıysanız, fotoğraf çekilmek için yanına geldiğiniz öğrencilerin yolunu da aynı özenle düzeltin. Öğrenciler okumak istiyor, ancak siz eğitimin önüne en büyük engeli koyuyorsunuz” diye tepki gösterdiler.

ÇOK DEFA DİLE GETİRİLDİ AMA…

Daha önce de vatandaşlar tarafından çok defa dile getirilen ve şikayet edilen yol ile ilgili hiçbir çalışma yapılmaması öğrencileri bezdirdi. Yurda giriş çıkışlarda büyük sorun yaşayan öğrenciler, yetkililere isyan ederek yollarının yapılmasını istediler. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.