İŞKUR İŞ KULÜBÜ HATAYLILARA İŞ İMKANI SUNUYOR

İŞKUR İŞ KULÜBÜ HATAYLILARA İŞ İMKANI SUNUYOR

İŞKUR Hatay İl Müdürlüğü bünyesinde hizmetlerine devam eden İş Kulübü, Hataylılara iş fırsatları eğitimi vermeye devam ediyor. Onlarca kişiye eğitim verilirken, istihdamın artması ve çeşitlenmesi de sağlanıyor. İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel’in yakın takibiyle devam eden çalışmalar kapsamında STK’larla ve eğitim kurumlarıyla işbirliği içinde eğitimler gerçekleştirilerek sertifikalar teslim ediliyor.

İŞ KULÜBÜ, İŞ ARAYANLARIN YANINDA

İş fırsatlarını iş arayanların hizmetine sunan İş Kulübü’nün yaptığı çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada; “İŞKUR Hatay İş Kulübümüz Hayata Destek Derneği ile birlikte geçici koruma kapsamındaki 44 kişiye İş Kulübü Eğitimi gerçekleştirdik. Eğitimini tamamlayan kursiyerlerimize başarı belgelerini takdim ettik. Hatay Çalışma ve İş Kurumu il müdürlüğü birimimiz İŞKUR Kampüs olarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde üniversite öğrencilerimiz ile iş kulübü eğitimlerimiz devam ediyor. İŞKUR Kampüs birimimiz ve Hatay İş Kulübümüz Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile İş Kulübü eğitimi düzenlendi. Hatay İş Kulübümüz Mesleki Eğitim Kursu kursiyerlerimiz ile İş Kulübü Eğitimi düzenleyerek, Kursiyerlerimize iş arama, CV hazırlama ve mülakat teknikleri hakkında uygulamalı bir eğitimler verilmiştir. Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğümüz ve Dünya Gıda Programı işbirliğinde Paketleme İşçisi ve Reyon Görevlisi mesleklerinde düzenlenen Sosyo-Ekonomik Güçlendirme ve Sürdürülebilirlik programından faydalanan işveren ve kursiyerlerimizide ziyaret edilerek anlattık” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.